Maskare

Maskare 10 izdelkov.

Prikazujem 1 - 10 od 10 izdelkov
 • 8,99 € Ni na zalogi

  Volumenska maskara za neustavljivo privlačne trepalnice.

  8,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 8,99 € Ni na zalogi

  Vodoodporna maskara za neustavljivo privlačne trepalnice.

  8,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 13,62 € Ni na zalogi

  NYX-ova Fly with me maskara je maskara, ki intenzivno podaljša naravne trepalnice in jih intenzivno obarva s pomočjo difuzijske moči zraka. Ustvarja intenzivno, vendar lahko prekrivnost in s pomočjo volumenske ščetke poudari tudi tiste najmanjše trepalnice, ki jih sicer radi izpustimo.

  13,62 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 25,30 € Na zalogi

  Ardell Lash & Brow Excel (poznan tudi kot Ardell Brow & Lash Accelerator Treatment Gel) je koncentriran serum multiproteinov in negovalnih sestavin, ki v trenutku izboljša videz in kvaliteto trepalnic in obrvi.

  25,30 €
  Na zalogi
 • 7,99 € Ni na zalogi

  NYX Lush Lashes Mascara BADUNKADUNK – ker so večje izrazitejše trepalnice vedno boljša izbira. Obogatena z vitamini, okrepi in odebeli trepalnice,da izgledajo debelejše. Izredno gosta ščetka zajame vsako posamično trepalnico in jo odebeli od korena do konice.

  7,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 10,62 € Na zalogi

  Primer za trepalnice. Izboljša volumen in podaljša trepalnice, ter tako ustvari popolno podlago za tvojo maskaro.

  10,62 €
  Na zalogi
 • 15,49 € Ni na zalogi

  Izredna maskara, ki ustvari maksimalen volumen. Z izredno ščetko, ki maskaro enakomerno nanese in hkrati trepalnice odlično razčeše, da so le te enakomerno razporejene in popolnoma brez grudic.

  15,49 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 15,49 € Na zalogi

  Za nagajivo privihane in lepo razporejene trepalnice. Maskara podaljša, zaviha in loči vsako trepalnico s posebno patentirano 3-stransko skulpting ščetko. Dodane so posebne ščetine, ki trepalnice dodatno hranijo. Za daljše, polnejše in privihane trepalnice brez grudic. 

  15,49 €
  Na zalogi
 • 10,99 € Na zalogi

  Najdaljše trepalnice, kar si jih lahko predstavljaš! In to brez uporabe umetnih trepalnic! Kako uporabiti Lash Extension Fibers? Nanesi maskaro kot običajno in nato na še mokro maskaro Lash Extension Fibers. Zaključi z še zadnjim nanosom maskare, da vlakna dobro utrdiš in pričvrstiš na trepalnice.

  10,99 €
  Na zalogi
 • 8,89 € Na zalogi

  Ardell Brow & Lash Accelerator Treatment Gel je koncentriran serum multiproteinov, ki v trenutku izboljša videz trepalnic in obnovi ter vzpodbudi rast obrvi.

  8,89 €
  Na zalogi
Prikazujem 1 - 10 od 10 izdelkov