Pozdravljena!

mojadrogerija_xs.jpg

Moje ime je Anja. Dobrodošla v Moji drogeriji!

Dovoli, da se ti predstavim.

Sem zaljubljenka v kozmetiko – in to že od malih nog, ko sem se morala postaviti na prste, da sem izmaknila kakšen izdelek iz maminega kozmetičnega predala.

Bolj kot sem rasla (čeprav moram priznati, da pri tem nisem bila najbolj uspešna ;) ), bolj je rasla tudi moja ljubezen do kozmetike. Vsa moja dela v študentskih letih so bila vezana na kozmetiko, hkrati tudi vsa dodatna izobraževanja. Ker premnogih izdelkov nisem dobila na policah klasičnih drogerij sem vse več brskala po tujih spletnih drogerijah. In ko sem brskala in naročala in iskala izdelke zase sem se vedno na novo zaljubljala v majhne kozmetične trgovinice - eno, točno takšno, sem želela imeti tudi zase.... Polno novih, drugačnih izdelkov, samosvojo in drugačno. 

In zdaj je tu.... rožnata in malce pocukrana, ker ženske pač takšne smo – konec koncev je tako ali tako namenjena samo nam in je prav, da imamo nek kotiček, kjer je vse po naši meri, kajne?

In kaj vse najdeš v Moji  Drogeriji?

Ličila

Pripomočke za ličenje in

Izdelke za manikuro

 

Ker pa naša drogerija, ni samo drogerija ti poleg izdelkov samih ponujam še celoten komplet storitev,

Tečaji ličenja

Lepotne zabave

Brezplačna promocijska ličenja

 

ter  seveda dodatne in popolnoma brezplačne nasvete in izobraževalna gradiva.

Nekaj naših nasvetov najdeš na našem blogu in na naši Facebook strani,

če si prijavljena na naše e-novice ti jih bomo pridno pošiljali na tvoj e-naslov,

kmalu pa lahko pričakuješ tudi serijo knjižic z nasveti o ličenju.

 

Zakaj torej postati naša stranka?

1. Dostopnost

Ti si naša stranka številka 1. in do tebe se bomo tako tudi obnašali.

Kadarkoli imaš kakšno vprašanj ali potrebuješ nasvet ali pomoč, nas lahko pokličeš ali nam pišeš. Če ne bomo dosegljivi ti obljubimo, da ti bomo odgovorili takoj ko bo mogoče, vedno pa isti delovni dan.

2. Ažurnost

Ko prejmemo tvoje naročilo, te bomo obvestili, prav tako te bomo obvestili, ko bomo tvoje naročilo odposlali, da boš vedela, kdaj ga pričakovati.

3. Hitra in zanesljiva dostava

Ker vemo, da si želiš čimprej preizkusiti svoje nove izdelke, ti bomo naročilo odposlali isti ali naslednji delovni dan, tako da bodo pri tebi čimhitreje.

4. Dobra izbira

Že sedaj je naša drogerija polno založena, se bomo pa še naprej trudili iskati dodatne kvalitetne znamke in bogatiti našo ponudbo. Če se ti zgodi, da česa ne najdeš, nam piši, pomagali ti bomo iskati izdelek, ki ga potrebuješ (pa četudi pri konkurenci).

5. Strokovnost

Sem vizažistka z NPK certifikatom in nekajletnimi izkušnjami, ki jih rada delim s tabo in sem vedno na voljo za kakšen nasvet in pomoč.

6. Ugodna cena

Zate bomo izbirali izključno kvalitetne izdelke po denarnici prijazni ceni.

7. Prijazno do živali

Za nadaljno prodajo izbiramo izključno blagovne znamke, ki niso testirane na živalih.

8. 24/7

Zate smo odprti 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

9. Nasveti in pomoč

Z dodatnimi e-nasveti ti bomo pomagali, da se boš lažje znašla v svetu ličil, lahko pa se oglasiš tudi osebno na katerega izmed naših brezplačnih ličenj, da ti svetujemo tudi osebno in predstavimo najprimernejše izdelke zate.

10. Garancija na nakup

Nisi zadovoljna z kupljenim izdelkom? Ni problema, lahko ga vrneš. Zamenjali ga bomo s tebi ljubšim izdelkom, ti izdali dobropis ali vrnili denar – kakor ti bo ljubše.