Kaj so diamantki?
Diamantki so vrednostne točke, ki prinašajo popust.


Kako dobim diamantke?
Vsak izdelek v MojiDrogeriji je ovrednoten z diamantki glede na njegovo ceno.
Ko izdelek naročiš, pridobiš diamantke, ki ti jih prinaša.


Kako lahko vidim, koliko diamantkov imam?
Stanje diamantkov lahko kadarkoli preveriš v svojem računu pod zavihkom Moji Diamantki.


Kaj pomenijo statusi diamantkov?
Pri pregledu diamantkov imamo pregled zadnjih nakupov skupaj z dopisano količino pridobljenih diamantkov in statusom diamantkov.

  • Status: "Diamantki še niso dodeljeni" pomeni, da je naročilo še v pošiljanju in da diamantkov še ni mogoče izkoristiti. Ko bo naročilo dostavljeno, se bo spremenil tudi status diamantkov v "Diamantki so na voljo".
  • Status: "Diamantki so na voljo" pomeni, da je bilo naročilo na podlagi katerega so bili diamantki pridobljeni dostavljeno in da so diamantki pripravljeni na koriščenje. Te diamantke lahko zamenjaš za vrednostni bon.
  • Status: "Diamantki so porabljeni" pomeni, da si te diamantke že zamenjala za kodo za popust in da niso več na voljo.

 

Kako lahko izkoristim diamantke?
Diamantke izkoristiš tako, da greš v Moj račun pod zavihek Moji Diamantki in zamenjaš diamantke za vrednostni kupon. Zamenjaš lahko samo diamantke z statusom "Diamantki so na voljo".

Sistem ti bo ustvaril vrednostni kupon in dodelil individualno vrednostno kodo, ki jo pri naslednjem naročilu vpišeš v okence Koda kupona in tako vnovčiš pridobljen popust.

Minimalni nakup za koriščenje diamantkov je 15,00€.

Ker se popusti ne seštevajo, žal tudi kode, pridobljene z diamantki ne moreš uporabiti v kombinaciji z drugimi kodami za popust ali za nakup akcijskih izdelkov.