Ardell Lash & Brow Excel

1214

Nov izdelek

Ardell Lash & Brow Excel (poznan tudi kot Ardell Brow & Lash Accelerator Treatment Gel) je koncentriran serum multiproteinov in negovalnih sestavin, ki v trenutku izboljša videz in kvaliteto trepalnic in obrvi.

Več podatkov

25,30 €

Več informacij

Ardell Lash & Brow Excel (poznan tudi kot Ardell Brow & Lash Accelerator Treatment Gel) je koncentriran serum multiproteinov in negovalnih sestavin, ki v trenutku izboljša videz in kvaliteto trepalnic in obrvi.

Peptidi in visoka koncentracija aktivnih sestavin kot so glikogen in glikoproteini, vzpodbuja rast trepalnic in obrvi, jih okrepi in revitalizira.

Za močnejše, bolj goste in  debelejše trepalnice in obrvi.

Beljakovine v serumu negujejo lasni mešiček, hkrati pa ščitijo pred vsakodnevnimi obremenitvami okolja in vzpodbujajo rast.

V manj kot šestih tednih vsakodnevne uporabe so trepalnice in obrvi videti daljše ter bolj zdrave in polne.

Primerjava s podobnimi izdelki za nego trepalnic in obrvi:

Konkurenčna cena, bogate sestavine in zaupanja vreden proizvajalec z dolgoletnimi izkušnjami pri ustvarjanju izdelkov za trepalnice in obrvi.

Mnenja in ocene uporabnic: Izdelek si je na neodvisni spletni strani za ocenjevanje kozmetičnih izdelkov Makeupalley.com prislužil izvrstno oceno 4.6. 90% uporabnic bi se ponovno odločilo za nakup izdelka. Njihova mnenja si lahko preberete tukaj:

http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=132403/Ardell_Lash_and_Brow_Excel/Ardell/Eyes

Uporaba: Z nežnim potegom nanesite na korenine trepalnic in obrvi. Trepalnice in obrvi pred tem vedno dobro očistite.

Sestavine: Water, Butylene Glycol, Sorbitol, Glycerin, Apigenin, Oleanolic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Glycoproteins, Glycogen, Biotinyl Tripeptide-1, Caprylyl Butyrate, PPG-26-Buteth, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, VP/DMAPA Acrylates Copolymer, Sclerotium Gum, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcaarbamate

Varnostno opozorilo: Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stika z očmi. Če do stika pride, takoj sperite z mlačno vodo. Prenehajte z uporabe, če pride do kakršnihkoli iritacij. Hraniti zunaj dosega otrok.  Ne uporabljajte, če imate oči opraskane, okužene, razdražene, vnete ali kakorkoli poškodovane. Uporaba kozmetičnih sredstev v tem primeru lahko povzroči poškodbe oči in v skrajnem primeru tudi slepoto. Gel naj bo samo za vašo osebno uporabo. Po vsaki uporabi pokrovček tesno zaprite.

Vsebina: 7 ml

Uporabnost: 24 mesecev po odprtju

O blagovni znamki

Blagovna znamka : Ardell

Najbolj poznane in priljubljene umetne trepalnice in dodatki za umetne trepalnice na svetu.

 

Dobavitelj: 

American International Industries Los Angeles, CA 90040

All(UK) Ltd., Berkshire RGI 7SR

Država porekla: ZDA

Seznam blagovnih znam : Seznam blagovnih znamk in informacij