Ardell Brow & Lash Accelerator Treatment Gel Povečaj

Ardell Brow & Lash Accelerator Treatment Gel

1215

Nov izdelek

Ardell Brow & Lash Accelerator Treatment Gel je koncentriran serum multiproteinov, ki v trenutku izboljša videz trepalnic in obnovi ter vzpodbudi rast obrvi.

Več podatkov

8,89 €

Več informacij

Ardell Brow & Lash Accelerator Treatment Gel je koncentriran serum multiproteinov, ki v trenutku izboljša videz trepalnic in obnovi ter vzpodbudi rast obrvi.

Dodane negovalne sestavine omehčajo poškodovane trepalnice in jih pomagajo da zrastejo daljše, debelejše in bolj polne.

Uporaba: Z nežnim potegom nanesite na korenine trepalnic in obrvi. Trepalnice in obrvi pred tem vedno dobro očistite. Pustite delovati čez noč.

Mnenja in ocene uporabnic: Izdelek si je na neodvisni spletni strani za ocenjevanje kozmetičnih izdelkov Makeupalley.com prislužil izvrstno oceno 4.0. 80% uporabnic bi se ponovno odločilo za nakup izdelka. Njihova mnenja si lahko preberete tukaj.

Sestavine:Water (aqua), Paeonia Suffruticosa Extract, Panthenol, Polytetrafluoroethylene, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, VP/DMAPA Acrylates Copolymer, Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Ricinus Communis Seed Oil (Castor), Iodopropynyl Butylcarbamate, DMDM Hydantoin

Varnostno opozorilo: Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stika z očmi. Če do stika pride, takoj sperite z mlačno vodo. Prenehajte z uporabe, če pride do kakršnihkoli iritacij. Hraniti zunaj dosega otrok.  Ne uporabljajte, če imate oči opraskane, okužene, razdražene, vnete ali kakorkoli poškodovane. Uporaba kozmetičnih sredstev v tem primeru lahko povzroči poškodbe oči in v skrajnem primeru tudi slepoto. Gel naj bo samo za vašo osebno uporabo. Po vsaki uporabi pokrovček tesno zaprite.

Vsebina: 7,3 ml

Uporabnost: 24 mesecev po odprtju

Poreklo: ZDA

Mnenja in ocene uporabnic: Izdelek si je na neodvisni spletni strani za ocenjevanje kozmetičnih izdelkov Makeupalley.com prislužil izvrstno oceno 4.6. 90% uporabnic bi se ponovno odločilo za nakup izdelka. Njihova mnenja si lahko preberete tukaj:

O blagovni znamki

Blagovna znamka : Ardell

Najbolj poznane in priljubljene umetne trepalnice in dodatki za umetne trepalnice na svetu.

 

Dobavitelj: 

American International Industries Los Angeles, CA 90040

All(UK) Ltd., Berkshire RGI 7SR

Država porekla: ZDA

Seznam blagovnih znam : Seznam blagovnih znamk in informacij