Ardell Duralash Flare COMBO Pack

1180

Nov izdelek

Čopki umetnih trepalnic v treh različnih dolžinah.

Več podatkov

4,99 €

Več informacij

Ardell Duralash COMBO Naturals umetne trepalnice v čopkih so idealne za tiste, ki se prvič srečujejo z individualnimi umetnimi trepalnicami.

Paket vsebuje 56 čopkov individualnih umetnih trepalnic:

1 vrstico kratkih trepalnic,

2 vrstici srednje dolgih trepalnic in

1 vrstico dolgih črnih trepalnic.

Navodila za uporabo: Pred nanašanjem dobro očistite svoje trepalnice in veko z neoljnim odstranjevalcem ličil. Nanesite nekaj kapljic lepila na folijo. S pinceto zagrabite čopek trepalnic in jih nežno odstranite s podstavka. Pomočite konico čopka v lepilo. Čopke nanašajte posamično tik nad svoje trepalnice. Dokler se lepilo ne strdi, čopek nežno podprite s prsti. Z nanašanjem začnite v sredini očesa in se nato pomikajte proti zunanjemu kotičku. Nato se vrnite nazaj na sredino očesa in nanašajte čopke v smeri proti notranjosti očesa. Nanesite 10-15 čopkov na oko.

Izbira lepila: Za nanos trepalnic lahko uporabite lepilo za nanašanje um.trepalnic v traku ali za nanašanje individualnih umetnih trepalnic, odvisno od tega, koliko časa želite imeti nanešene. Če jih boste nanesle z lepilom za trepalnice v traku, jih boste enostavno očistile z odstranjevalcem ličil, zato je takšen nanos bolj primeren za občasne, enodnevne nanose. Če si želite trepalnice nositi več dni, uporabite lepilo za umetne trepalnice v čopkih (individualne trepalnice). Pri uporabi le tega sledite spodnjim navodilom za nego in čiščenje ter odstranjevanje.

Nega in čiščenje: Trepalnice čistite z hladno vodo. Odstranjevalci ličil na oljni osnovi lahko razmehčajo lepilo. Bodite nežni in trepalnic ne drgnite. Izogibajte se odprtemu ognji in neposredni vročini. Trepalnice zamenjajte po 4-5 tednih.

Odstranjevanje: Za odstranjevanje uporabite LashFree odstranjevalec. Trepalnic nikoli ne odstranjujte brez posebnega odstranjevalca.

O blagovni znamki

Blagovna znamka : Ardell

Najbolj poznane in priljubljene umetne trepalnice in dodatki za umetne trepalnice na svetu.

 

Dobavitelj: 

American International Industries Los Angeles, CA 90040

All(UK) Ltd., Berkshire RGI 7SR

Država porekla: ZDA

Seznam blagovnih znam : Seznam blagovnih znamk in informacij