MeMeMe Flawless Face Powder NATURAL

9135

Nov izdelek

Mememe puder v kamnu za dolgoobstojen mat izgled.

Ohrani mat izgled kože cel dan!

Odtenek: NATURAL

Več podatkov

14,95 €

Več informacij

Mememe puder v kamnu za dolgoobstojen mat izgled.

Ohrani mat izgled kože cel dan!

 

Mememe puder v kamnu za dolgoobstojen mat izgled.

 

Ohrani mat izgled kože cel dan!

Mememe puder v kamnu bo tvojim ličilom zagotovil celodnevno obstojnost in hkrati ustvaril mehak in brezhiben izgled kože.

Zelo priročen za na pot.

Na voljo v dveh odtenkih: translucent in natural

Način uporabe: Nanesi ga čez celoten obraz z čopičem za nanašanje suhega pudra ali z bombažno blazinico. Po potrebi lahko nanos suhega pudra čez dan ponoviš.

Vsebina: 14 g

Sestavine:TALC, MAGNESIUM CARBONATE, ALUMINUM STARCHOCTENYLSUCCINATE, SILICA, MICA, ALUMINUM HYDROXIDE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, IMIDAZOLIDINYLUREA, TIN OXIDE, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499

Država porekla: Anglija

Uporabno :36 mesecev po odprtju

O blagovni znamki

Blagovna znamka : MeMeMe

Kaj imajo skupnega grške boginje, renesansa in bohemijski duh? Vsi so močno vplivali na nastajanje blagovne znamke MeMeMe, ki je ženstvena, bogata, zapeljiva in očarljiva. Preden te izdelki uspejo razvajati z svojimi intenzivnimi barvami, bogatimi teksturami in odtenki, te bodo namreč očarali že z samo klasično in elegantno embalažo. MeMeMe so ličila za ženske, ki želijo več, želijo celoto in popolnost izdelka tako od znotraj kot tudi navzven.

 

Dobavitelj:

Lifestyleaesthetics Unit 54-55 Shrivenham Hundred Business Park, Majors Road, Watchfield, Swindon, Wiltshire, SN6 8TY Velika Britanija

Država porekla: Kitajska

Seznam blagovnih znam : Seznam blagovnih znamk in informacij