Sleek Press Powder Luminious LPP01

7081

Nov izdelek

Ko si zaželiš več kot samo puder v kamnu.  Puder v kamnu z dodanimi mica delci, ki izjemno lepo reflektirajo svetlobo in tako ustvarjajo svež in sijoč videz.

Več podatkov

10,95 €

Več informacij

Ko si zaželiš več kot samo puder v kamnu.  Puder v kamnu z dodanimi mica delci, ki izjemno lepo reflektirajo svetlobo in tako ustvarjajo svež in sijoč videz. Puder se lahko uporablja samostojno ali v kombinaciji z tekočo podlago kot puder za utrjevanje ali matiranje.

Pomaga prekriti nepravilnosti na koži, ustvarja svež izgled in kožo matira, hkrati pa tudi ščiti pred sončnimi žarki z zaščitnim faktorjem 15.

Način uporabe: Z priloženo gobico ali čopičem za nanašanje suhega pudra puder nežno nanesi čez celoten obraz.

Vsebina: 10,5 g

Sestavine: Talc, Aluminium Starch Octenyl Succinate, Nylon- 12 , Dimethicone, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Octocrylene, Polymethyl Methacrylate, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Jojoba esters , Butyl Methoxydibenzoylmethane

Lahko vsebuje: Mica (CI 77019), Red 30 Al Lake (CI 73360), Red Iron Oxide (CI 77491), Titanium Dioxide (CI 77891), Black Iron Oxide (CI 77499), Yellow Iron Oxide (CI 77492)

Uporabno : 24 mesecev po odprtju

O blagovni znamki

Blagovna znamka : Sleek

Med zvezde so jih izstrelile njihove prekrasne I Divine palete senčil, znamka pa sicer ponuja še ogromno drugih krasnih izdelkov. Sleek so barve – intenzivne, močno pigmentirane barve. Našle jih boste v njihovih senčilih, izrazito pigmentirane pa so tudi njihove šminke in druga rdečila. Visoka kakovost za denarnici prijazno ceno vse skupaj zapakirano v lično črno embalažo. Si lahko želimo še kaj boljšega?

 

Dobavitelj:

Sleek MakeUP 15 Argall Avenue, London, E10 7QE, Velika Britanija

Država porekla: Kitajska

Seznam blagovnih znam : Seznam blagovnih znamk in informacij

Dodatki