NYX Podlaga za senčila "HIGH DEFINITION"

5204

Nov izdelek

NYX Podlaga za senčila "HIGH DEFINITION"

Več podatkov

5,59 €

-20%

6,99 €

Več informacij

 

Če želite od svojega senčila potegniti maksimum in hkrati dobiti celodnevno obstojnost, je uporaba baze za senčila obvezna.

Primer izenači ten polti, zgladi drobne gumice in omogoči dolgoobstojnost ličil.

Prednosti uporabe:

-      Intenzivnost senčila je boljša – barve so bolj intenzivne in poudarjene

-      Poraba senčila je manjša

-      Obstojnost senčila je neprimerno daljša (tekom dneva se senčilo ne nabere v gubicah).

-     Primer izenači polt in zgladi drobne linije in gubice.

Uporaba:

Bazo za senčila nanesite na veke ali samostojno ali po nanosu podlage (tekočega ali kremnega pudra). Kadar uporabljamo bazo za senčila na veke ne nanašamo suhega pudra – ne pred nanosom baze,ne po njej. Na bazo nanesemo samo senčila za veke in ličenje je končano. Baza za senčila ustvari popolno podlago za senčila. Senčilo se na veke dobro oprime in zadrži senčila, da se tekom dneva ne raztopijo in ne naberejo v pregib veke, ampak ostanejo nespremenjena – sijoča in sveža, ravno takšna kot so bila, ko smo jih nanesli.

Vsebina: 8g

Baza za senčila je hipoalergenska in ni testirana na živalih!

Sestavine: Isododecane, Talc, Beeswax, Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, VP/Eicosene Copolymer, Propylene Carbonate, Sorbitan Sesquioleate, Phenoxyethanol, Phenoxyethanol/Methylparaben, Ethylparaben/Butylparaben, Propylparaben/Isobutylparaben, Colorant, Titanium Dioxide (CI77891), Iron Oxide Yellow (CI77492), Iron Oxide Black (CI77499), Iron Oxide Red (CI77491).

Uporabno : 9 mesecev po odprtju

O blagovni znamki

Blagovna znamka : NYX

Blagovna znamka NYX ima izjemno izjemno širok rang produktov z obilico dodatnih specifičnih produktov, ki jih druge blagovne znamke nimajo (podlage, primerji, fiksatorji). Odraža jih profesionalna kvaliteta po klasični drogerijski ceni. NYX je svetovno poznana in izjemno priljubljena blagovna znamka.

 

Dobavitelj:

NYX Cosmetics B.V. Herikeberg 238, Luna Arena 1101 CM Amsterdam Zuidoost, The Netherlands

Država porekla: Kitajska

Seznam blagovnih znam : Seznam blagovnih znamk in informacij