Ardell DuraLash Flare Medium Lenght Povečaj

Ardell DuraLash Flare Medium Lenght

1182

Nov izdelek

Čopki umetnih trepalnic srednje dolžine.

Več podatkov

4,99 €

Več informacij

Ardell DuraLash Naturals so trepalnice, ki so najbolj podobne naravnim. So brez vozljev, lahke, vodoodporne in enostavne za nanašanje.

Vsak paket vsebuje 56 srednje dolgih umetnih trepalnic, ki so enostavne za nanašanje in so vzdržijo tudi do 6 tednov.

Navodila za uporabo: Pred nanašanjem dobro očistite svoje trepalnice in veko z neoljnim odstranjevalcem ličil. Nanesite nekaj kapljic lepila na folijo. S pinceto zagrabite čopek trepalnic in jih nežno odstranite s podstavka. Pomočite konico čopka v lepilo. Čopke nanašajte posamično tik nad svoje trepalnice. Dokler se lepilo ne strdi, čopek nežno podprite s prsti. Z nanašanjem začnite v sredini očesa in se nato pomikajte proti zunanjemu kotičku. Nato se vrnite nazaj na sredino očesa in nanašajte čopke v smeri proti notranjosti očesa. Nanesite 10-15 čopkov na oko.

Izbira lepila: Za nanos trepalnic lahko uporabite lepilo za nanašanje um.trepalnic v traku ali za nanašanje individualnih umetnih trepalnic, odvisno od tega, koliko časa želite imeti nanešene. Če jih boste nanesle z lepilom za trepalnice v traku, jih boste enostavno očistile z odstranjevalcem ličil, zato je takšen nanos bolj primeren za občasne, enodnevne nanose. Če si želite trepalnice nositi več dni, uporabite lepilo za umetne trepalnice v čopkih (individualne trepalnice). Pri uporabi le tega sledite spodnjim navodilom za nego in čiščenje ter odstranjevanje.

Nega in čiščenje: Trepalnice čistite z hladno vodo. Odstranjevalci ličil na oljni osnovi lahko razmehčajo lepilo. Bodite nežni in trepalnic ne drgnite. Izogibajte se odprtemu ognji in neposredni vročini. Trepalnice zamenjajte po 4-5 tednih.

Odstranjevanje: Za odstranjevanje uporabite LashFree odstranjevalec. Trepalnic nikoli ne odstranjujte brez posebnega odstranjevalca.

O blagovni znamki

Blagovna znamka : Ardell

Najbolj poznane in priljubljene umetne trepalnice in dodatki za umetne trepalnice na svetu.

 

Dobavitelj: 

American International Industries Los Angeles, CA 90040

All(UK) Ltd., Berkshire RGI 7SR

Država porekla: ZDA

Seznam blagovnih znam : Seznam blagovnih znamk in informacij