Znižana cena! Sleek Hide It Concealer  01 Povečaj

Sleek Hide It Concealer 01

7093

Nov izdelek

Sleek Hide It Concealer je korektor z srednje močno prekrivnostjo, primeren tako za prekrivanje podočnjakov kot tudi za prekrivanje nepravilnosti.

Več podatkov

5,24 €

-20%

6,55 €

Več informacij

Sestavine: Ethyl Hexyl Palmitate, Tridecyl Trimelliate, Kaolin, Mica, Mineral Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Paraffin/Synthetic wax, Microcrystalline Wax, Ceresin, Silica, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Carnauba Wax, Tocopheryl Acetae, Propyl Paraben. May Contain: Titanium Dioxide, CI 1309, CI 1345, CI 77891, CI 77491, CI 77492.

Sleek Hide It Concealer je korektor z srednje močno prekrivnostjo, primeren tako za prekrivanje podočnjakov kot tudi za prekrivanje nepravilnosti.

Z dodanim zaščitnim faktorjem 15.

Sleek Hide It Concealer ni testiran na živalih.

 

Vsebina: 3g

Uporabno: 12 mesecev po odprtju

O blagovni znamki

Blagovna znamka : Sleek

Med zvezde so jih izstrelile njihove prekrasne I Divine palete senčil, znamka pa sicer ponuja še ogromno drugih krasnih izdelkov. Sleek so barve – intenzivne, močno pigmentirane barve. Našle jih boste v njihovih senčilih, izrazito pigmentirane pa so tudi njihove šminke in druga rdečila. Visoka kakovost za denarnici prijazno ceno vse skupaj zapakirano v lično črno embalažo. Si lahko želimo še kaj boljšega?

 

Dobavitelj:

Sleek MakeUP 15 Argall Avenue, London, E10 7QE, Velika Britanija

Država porekla: Kitajska

Seznam blagovnih znam : Seznam blagovnih znamk in informacij