CLEAR Ardell LashGrip Adhesive (7g) Povečaj

CLEAR Ardell LashGrip Adhesive (7g)

1203

Nov izdelek

CLEAR Ardell LashGrip Adhesive lepilo za umetne trepalnice v traku (7g).

Barva lepila: Clear/prozorna

Več podatkov

Pazi: Zaloga bo pošla!

4,99 €

Več informacij

Lepilo za umetne trepalnice posebej forumulirano za Ardell Fashion Lashes, Elise Faux Lashes, InvisiBands in LashLites umetne trepalnice v traku.

Njegova forumula omogoča hitro sušenje. Je nevidno, vodoodporno in varno drži trepalnice na svojem mestu. Na voljo v prozornem odtenku.

Količina: 7g

 

Navodilo za uporabo: Varčno nanesite lepilo po celotnem traku trepalnic. Zadostuje že manjša kapljica lepila. Počakajte 30 sekund, da se lepilo malce strdi. Nanesite um.trepalnice čimbližje vašim in s konico prsta nežno pritisnite, da se trepalnice namestijo.

Odstranjevanje: Nežno povlecite um.trepalnice stran začenši v zunanjem kotičku očesa. Odstranite odvečno lepilo in um.trepalnice shranite nazaj v posodico, da obdržijo obliko. Pri odstranjevanju si lahko pomagate z oljnim odstranjevalcem ličil.

Varnostno opozorilo: Hraniti zunaj dosega otrok. Uporabljajte samo v skladu z navodili. Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte, če ste alergični na latex ali občutljivi na Formalin Solution. Pazite, da ne pride do stika z očmi. Če do stika pride sperite z večjo količino mlačne vode.

Poskrbite, da izdelek ni izpostavljen vročini in direktni sončni svetlobi.  Po uporabi pokrovček tesno zaprite.

Sestavine: Water, Cellulose Gum, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Natural Rubber Latex, Perfume Compound, Formalin Solution, Ammonium Hydroxide

Proizvedeno: ZDA

Rok uporabe: 24 mesecev od odprtja

O blagovni znamki

Blagovna znamka : Ardell

Najbolj poznane in priljubljene umetne trepalnice in dodatki za umetne trepalnice na svetu.

 

Dobavitelj: 

American International Industries Los Angeles, CA 90040

All(UK) Ltd., Berkshire RGI 7SR

Država porekla: ZDA

Seznam blagovnih znam : Seznam blagovnih znamk in informacij