Sleek Kremni tuš za oči v lončku (Dominatrix Ink Pot) Povečaj

Sleek Kremni tuš za oči v lončku (Dominatrix Ink Pot)

7100

Nov izdelek

Sleek Ink Pot je dolgoobstojen, vodoodporen gel liner, ki ga lahko uporabimo kot eyeliner ali kot senčilo.

Več podatkov

9,96 €

Več informacij

Sleek Ink Pot je dolgoobstojen, vodoodporen gel liner, ki ga lahko uporabimo kot eyeliner, kot senčilo ali kot podlago za senčila.

Priložen mini čopič za nanašanje.

 

Način uporabe: Z priloženim čopičem, zajamete manjšo količino linerja, odstranite presežek in potem nanesete na oko.  Lahko ga uporabljate kot eyeliner, kot senčilo ali kot podlago za senčila.

Vsebina: 4 g

Sestavine: Isododecane, Polyethylene, Isododecane/Ethylene, Propylene Copolymer, Talc, Mineral Oil and Hydrogenated Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer and Hydrogenated, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Ethylhexyl Hydroxystearate Benzoate, Methionine, Bis-PEG-12 Dimethicone Beeswax, Triethylhexanoin, SilicaPolybutenePolysorbate, 60Cetyl, DimethiconePropylparabenIron, Oxide (CI 77489), Carbon Black (CI 77266)

Proizvedeno: v Taiwanu za Sleek Makeup

Uporabno : 12 mesecev po odprtju

O blagovni znamki

Blagovna znamka : Sleek

Med zvezde so jih izstrelile njihove prekrasne I Divine palete senčil, znamka pa sicer ponuja še ogromno drugih krasnih izdelkov. Sleek so barve – intenzivne, močno pigmentirane barve. Našle jih boste v njihovih senčilih, izrazito pigmentirane pa so tudi njihove šminke in druga rdečila. Visoka kakovost za denarnici prijazno ceno vse skupaj zapakirano v lično črno embalažo. Si lahko želimo še kaj boljšega?

 

Dobavitelj:

Sleek MakeUP 15 Argall Avenue, London, E10 7QE, Velika Britanija

Država porekla: Kitajska

Seznam blagovnih znam : Seznam blagovnih znamk in informacij