Podlaga

Podlaga 68 izdelkov.

na stran
Prikazujem 25 - 36 od 68 izdelkov
 • 9,95 € Na zalogi

  Eco Tools 1271 Foam Applicator Brush je popolna izbira za nanos tekočih in kremnih podlag in zabrisovanje korektorjev. Čvrsta konica aplikatorja omogoča enostaven nanos izdelka okoli oči in nosu. Po uporabi gobico očisti z milom in vodo in počakaj, da se posuši.

  9,95 €
  Na zalogi
 • 13,95 € Na zalogi

  Eco Tools 1293 Stippling Brush  Za brezhiben nanos podlage, pudra, rdečila ali bronzerja. Duo-fiber ščetine enakomerno nanesejo izdelek in poskrbijo za podlago, ki jo lahko postopoma dodajamo za boljšo prekrivnost. Čopič lahko uporabiš tako za tekoče, kremne kot tudi suhe izdelke.

  13,95 €
  Na zalogi
 • 8,95 € Ni na zalogi

  Prekrij nepravilnosti! Duo-fiber kombinacija dolgih in kratkih ščetin zelo natančno in intenzivno prekrije podočnjake, rdečico, mozolje in druge nepravilnosti. Ščetine hkrati omogočajo dobro zabrisovanje in blendiranje izdelka za popoln »airbrushed« efekt. 

  8,95 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 12,95 € Na zalogi

  Eco Tools 1219 Mattifying Finish Brush Zmatiraj obraz in nadzoruj masten sijaj kože cel dan. Poseben duo-fiber design s kombinacijo kratkih in dolgih ščetin ustvari brezhiben matte videz. Kratke ščetine povzamejo ravno pravjšnjo količino izdelka, medtem ko ga dolge ščetine brezhibno in enakomerno nanesejo za popolno kontrolo nad mastenjem in gradljivo...

  12,95 €
  Na zalogi
 • 13,95 € Na zalogi

  Eco Tools 1229 Bamboo / Domed Bronzer Brush Ustvari naraven videz kože z rahlim sun-kissed sijajem z enim izmed najbolj polnih in mehkih čopičev Eco Tools – Bamboo Domed Bronzer Brushem. Okroglo oblikovana glava omogoča mehak nanos broznerja z samo enim potegom.

  13,95 €
  Na zalogi
 • 6,95 € Na zalogi

  Eco Tools 1230 Bamboo Deluxe Concealer Brush Popolnoma prekrij problematične predele... Nežno nanesi korektor na predel okoli oči in prekrij temne podočnjake, nežno nanesi čez predel, kjer se pojavi rdečica ali točkasto nanesi na mozoljčke in druge nepravilnosti. 

  6,95 €
  Na zalogi
 • 21,94 € Na zalogi

  Idealen čopič za nežen brezhiben nanos rdečila za lica. Lahko ga uporabljaš tudi za contouring.

  21,94 €
  Na zalogi
 • 25,41 € Na zalogi

  Velik čopič za nežen nanos izdelkov na celoten obraz (pudrov v kamnu, bronzerjev, mineralnih pudrov). Za nežen nanos ali dodajanje teksture, izboljševanje prekrivnosti.

  25,41 €
  Na zalogi
 • 20,21 € Na zalogi

  Kratka plosko oblikovana glava omogoča precizno in enostavno nanašanje pudrov, krem in emulzij. Popoln čopič za nanos tekočih in kremnih podlag.

  20,21 €
  Na zalogi
 • 20,21 € Ni na zalogi

  Posebej oblikovan za doseg težje dosegljivih mest na obrazu. Popoln čopič za nanos korektorja, pudra in contouring izdelkov. Okrogla ozka konica omogoča natančno nanašanje okrog oči, nosu in na ličnicah. Zelo uporaben tudi za contouring.

  20,21 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 21,95 € Na zalogi

  Za precizen nanos podlage in brezhiben končni videz. Poševno oblikovana glava omogoča lažji nanos na predele obraza, ki so sicer težje dosegljivi. Zelo uporaben tudi za contouring.

  21,95 €
  Na zalogi
 • 18,48 € Na zalogi

  Nežno okroglo oblikovana konica za enostaven nanos in zabrisovanje izdelkov. Posebej oblikovan čopič za contouring obraza. Iz naravnih ščetin.

  18,48 €
  Na zalogi
Prikazujem 25 - 36 od 68 izdelkov